Ο ΣΕΗΘ στην Κύπρο για τον 13ο Ετήσιο Χορό σου ΣΕΗ Κύπρου

Με προορισμό την Κύπρο, ταξίδεψαν τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Θεσσαλονίκης (Σ.Ε.Η.Θ.), προκειμένου να παραστούν στο 13ο Ετήσιο Χορό του Συνδέσμου Αδειούχων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Κύπρου (Σ.Ε.Η.Κ.).

Με ιδιαίτερη επιτυχία και σε εξαιρετικά ευχάριστο, φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, στο Pavilion Hall στη Λευκωσία. Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Η.Κ. κ. Γεώργιος Κυριάκου, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη του Σ.Ε.Η.Κ υποδέχτηκαν και ευχαρίστησαν θερμά τους προσκεκλημένους τους, που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

Με αφορμή την εκδήλωση του Σ.Ε.Η.Κ. και στα πλαίσια της διήμερης διαμονής στην Κύπρο, ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Η. Θεσσαλονίκης και Α΄ Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) κ. Άγγελος Κουντουργιάννης, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Συνδέσμου, παραβρέθηκαν στην κατάθεση στεφάνου υπέρ πεσόντων από τον Πρόεδρο της Π.Ο.Σ.Ε.Η. κ. Αλέξιο Παυλόπουλο, στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας (Στρατιωτικό Κοιμητήριο). Επίσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και ξενάγηση στην 35η Μοίρα Καταδρομών και στο Μουσείο της.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Η. Θεσσαλονίκης, ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά τον Σ.Ε.Η. Κύπρου για την άψογη σε όλα τα επίπεδα φιλοξενία!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ