Πρόγραμμα δράσεων Μαρτίου : Αντιηλεκτροπληξιακός διακόπτης

Ο ΣΕΗΘ έχοντας ως στόχο την αποτελεσματική ενημέρωση του κοινού για τις ασφαλείς ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, την αναγκαιότητα ύπαρξης του αντιηλεκτροπληξιακού διακόπτη στον ηλεκτρολογικό πίνακα και το ρόλο του αδειούχου ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη, διοργάνωσε  ένα πλήρες πρόγραμμα ενημέρωσης,  το οποίο περιλάμβανε καμπάνια σε ραδιοφωνικούς στθαμούς της πόλης,  συνέντευξη τύπου στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, συνεντεύξεις στα ΜΜΕ αλλά και άμεση επαφή με τους πολίτες, στήνοντας ένα σταντ στην πλατεία Αριστοτέλους το Σάββατο 18/3.

Οι ραδιοφωνικές συνεντεύξεις δόθηκαν από τον πρόεδρο του ΣΕΗΘ κ. Αγγελο Κουντουργιάνη στο σταθμό ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 (ΑΘΗΝΑΪΚΟ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ)  στην εκπομπή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ της Νικόλ Καζαντζίδου, στον FOCUS 103,6 στον Δημήτρη Βενιέρη, ενώ οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν ζωντανά στην ΕΡΤ 3, στην εκπομπή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ με την Έλσα Ποιμενίδου και τον Χάρη Αρβανιτίδη, στην  VERGINA TV στην εκπομπή “ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ” με τη δημοσιογράφο Φένια Κλιάτση από το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΗΘ κ. Μιχάλη Λιάντα,  καθώς και στην TV100 στην εκπομπή “ΔΗΜΟΤΗΣ ON LINE” με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Κρινή.  

Συγκινητική ήταν η παρουσία του κόσμου στην πλατεία Αριστοτέλους, στο γνωστό ρολόι,  όπου στήθηκε ένα σηματοδοτημένο stand και τα μέλη του ΣΕΗΘ μοίραζαν ενημερωτικό υλικό και έδιναν πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους για την προστασία που παρέχει στον άνθρωπο ο αντιηλεκτροπληξιακός διακόπτης.

Για να δείτε την παρουσίαση για τον αντιηλεκτροπληξιακό διακόπτη κάνετε κλικ εδώ